top of page
  • Obrázek autoraDigitální dílna

Webová platforma WIX – ideální nástroj pro váš firemní web

Patříte mezi podnikatele, co se roky perou s nepřehledným a nemoderním webem, který nepřináší očekávané výsledky? Nechcete si zřídit firemní web kvůli obavám, že to bude drahé, nebo už ho máte a za rozvoj a IT správu platíte zbytečně vysoké částky? Možná je čas vyzkoušet Wix – profesionální a cenově dostupný webový editor, na který v Digitální dílně nedáme dopustit.

WIX totiž vyřeší všechno, co potřebujete pro start svého podnikání na internetu. Za pár stovek měsíčně dostanete tolik nástrojů a možností, že to většině podnikatelů a malých firem spolehlivě stačí pro bezstarostný růst i na mnoho dalších let. A jak to víme? Ve Wixu jsme postavili nespočet webů, včetně našeho vlastního. A protože se nespokojíme jen tak s něčím, dali jsme si s výběrem ideální platformy opravdu záležet. Připravujeme si i vlastní šablony, které perfektně poslouží jako základ vašeho webu a s kterými nepotřebujete drahé programátory ani IT specialisty, abyste svůj web mohli spravovat a dál rozvíjet.

Webová platforma WIX – ideální nástroj pro váš firemní web

Jednoduchý, spolehlivý a dostupný

Wix je stabilní, uživatelsky prověřená a bezpečná platforma, kterou využívá více než 150 milionů lidí po celém světě. Díky tomu existuje rozsáhlá komunita, v rámci které mohou jednotliví uživatelé sdílet své rady, zkušenosti a nápady. Obliba Wixu rychle roste i u nás. Jedním z důvodů je i to, že má nyní českou lokalizaci.

Největší výhodou je snadná obsluha editoru a správa obsahu. Navíc máte k dispozici celou řadu užitečných funkcionalit, které aktivujete na pár kliknutí a hned je můžete použít na webu. Jde například o kontaktní formuláře, novinky, galerie, blog nebo zákaznický chat. Můžete přidávat třeba i grafické nálepky na slevové akce nebo si pohrát s videem na úvodní stránce – kreativitě se meze nekladou.

Jak to tedy funguje?

Vyberete si šablonu webu podle svého vkusu a domluvíme se na obsahu webu. V rámci šablony pak provedeme dodatečné změny – od výběru pozadí, fotografií, jednotlivých sekcí nebo třeba doplnění rámečku s otevírací dobou. Cílem je, aby byl výsledek unikátní a co nejvíce na míru vašemu podnikání. Práce je rychlá a efektivní, šablony a připravené moduly ušetří spoustu času i peněz. I proto byl Wix pro Digitální dílnu celkem jasnou volbou.

Wix šablony

Pokud máte obavy, jestli web technicky zvládnete upravovat a rozvíjet, můžeme vás uklidnit. S obsluhou Wixu si poradí každý běžný uživatel internetu a my víme, že to zvládají i naši zákazníci, ať už úplně sami, nebo s naší drobnou podporou. Ovládání je velmi intuitivní – jak stránku vidíte při jejím upravování v editoru, tak bude vypadat i po zveřejnění. Každou změnu si navíc můžete ověřit v náhledu, než ji publikujete na web. Prvky skládáte na stránce stylem drag-and-drop, jednoduše je přetáhnete, kam potřebujete, a vyrovnáte. Složitější moduly vkládáte pomocí průvodce a pro vše ostatní si můžete pomoci rozsáhlou Nápovědou (ta zatím zůstává v angličtině; nicméně se službou Google Translate si na dvě kliknutí každý článek v dostatečné kvalitě do češtiny přeložíte).

Spoustu dalších alternativ pro další rozvoj online podnikání

Kromě začátečníků myslí ve Wixu i na pokročilejší uživatele. Až se vám online aktivity rozjedou, určitě budete zvažovat i placené moduly, jako různé rezervační formuláře, online akční nabídky, nebo celý e-shop s platební bránou. Jestli vám například vzrostl počet zákazníků natolik, že už ke správě kontaktů potřebujete systém a chcete se vyhnout nepraktickým a zastaralým excelovým tabulkám, oceníte CRM nástroj Ascend. Jde o rozsáhlý soubor modulů pro správu kontaktů a zákazníků, propojený přímo s vaším webem.

Prostředí CRM systému ve Wixu

Kdo se chystá rozjet online marketing, neobejde se bez analytiky webu, e-mailingu, propojení nasociální sítě, nástrojů pro SEO optimalizaci a řady dalších vychytávek pro automatizaci procesů a notifikace. Základ Ascendu je zdarma. Pokud vám to půjde a narazíte na limity free verze, tak si CRM za pár stovek měsíčně jednoduše rozšíříte. Váš online byznys tedy můžete kompletně řídit v jednom integrovaném prostředí.

Samozřejmostí pro Wix je mobilní aplikace. Proč sedět celý den u počítače, když můžete odbavit požadavky z webu, chatovat, psát blog nebo analyzovat návštěvnost firemních stránek cestou na chatu nebo v parku? Zákazníkům jste tak stále nablízku a na důležité poptávky reagujete okamžitě, což může být rozhodující výhoda.

V Digitální dílně věříme Wixu natolik, že jsme i jeho oficiálním partnerem. Tím pádem s námi máte přístup ke spoustě výhod, včetně slev. Vytvoříme pro vás funkční, snadno ovladatelný a reprezentativní firemní web za dobrou cenu, který na internetu každý snadno najde. Jdete do toho s námi a s Wixem?

bottom of page